Не будемо багато розповідати про неприємні відчуття від речей, які буквально смерділи запахом поту. Якщо ви читаєте новину, то ви вже скуштували і спеціальний порошок, шампунь і навіть дещо видом "домашнього мила".

Один із українських блогерів, який ділиться лайфхаками на побутову тематику, розповів, як упоратися з подібною проблемою.

Пот може не випратись, якщо вибрати неправильний режим на машинці, недостатню температуру або засіб для прання.

Прання одягу. Фото: скрін youtube
Прання одягу. Фото: скрін youtube

Якщо після стрики речі ще пахнуть потім, допоможуть кілька простих засобів:

Популярні новини зараз
Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

оцет - тазик наповнюємо теплою водою наполовину, додаємо склянку оцту, поміщаємо одяг та витримуємо годину. Згодом речі стираємо ще раз у пральній машинці. Після цього одяг краще розвісити на свіжому повітрі.

Харчова сода, фото pravda
Харчова сода, фото pravda

сода - це засіб чудово бореться з мікробами та нейтралізує неприємні запахи. Соду потрібно розвести з водою до утворення кашки, нанести її на проблемні ділянки (але лише на білих речах), залишити на 15 хвилин, а потім відправити у прання. Якщо річ не біла, то соду потрібно додати прямо у відсік із порошком перед пранням.

Нагадаємо, як вивести зі шмоток запах "секонду": більше ніяких сліз та незрозумілих поглядів.

Раніше повідомлялося, слідів бурхливого застілля не залишиться: як ефективно вивести жирні плями на скатертині.

Також, купальники, краватки і не тільки: що категорично не можна прати в машинці.