Зменшити ризик серцевих захворювань можна, якщо частково чи повністю відмовитися від популярного продукту. Про це повідомляє інформаційний портал womanlife.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЛюдина щодня вживає сіль, безпосередньо додаючи її в страви для посилення смаку або вже в готових продуктах харчування, наприклад, ковбасах, сосисках, покупних соусах та багатьох інших.
Фахівці відзначають, що сіль негативно впливає на кровотік, відкладаючись на стінках судин. Згодом це веде до погіршення кровообігу та підвищення ризику серцевих захворювань.
Щоб уникнути надлишку солі в організмі та подальших проблем зі здоров'ям, експерти радять навчитися правильно вживати даний продукт. Зменшити кількість солі можна кількома способами.
Наприклад, не варто надто сильно солити страви під час їх приготування. Слід поступово зменшувати кількість солі та в ідеалі звести її додавання до мінімуму.
Але це не допоможе суттєво знизити споживання солі, адже її багато в інших покупних продуктах. Зміцнити результат можна, якщо уникати вже оброблених продуктів харчування та соусів.
Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.
Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, які продукти потрібно їсти, щоб забути про "поганий настрій": і смачно, і корисно.
Також наш портал інформував, коли можна пити просту воду: забудьте про правило 8 склянок і припиніть "заливатись" на ніч.
Крім того, ми писали, ця звичка може коштувати здоров'я: медики розповіли, чого не можна робити під час і одразу після їди.