Прибирання зазвичай займає дуже багато нашого часу. Через це трапляються моменти коли ми не можемо примусити себе провести прибирання бо знаємо що це забере весь день.

Прибирання. Фото: скрін youtube
Прибирання. Фото: скрін youtube

Але якщо час прибирання значно скоротиться, проблеми з прибиранням просто зникнуть.

Ми підготували для вас дієві поради, що значно прискорять ваш процес прибирання.

Придбай килимки для холодильника і печі

У тебе не буде потреби мити холодильник від верху до низу, якщо постелити пластикові або силіконові килимки. Ти просто витягуєш їх і швидко протираєш. Те ж стосується і духовки. Подумай про покупку вставки, яка буде вловлювати краплі жиру і зробить очищення більш швидкою.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Прибирання в будинку, фото з вільних джерел
Прибирання в будинку, фото з вільних джерел

Мий душ, поки ти в ньому

Якщо у тебе під рукою є стара зубна щітка або мочалка, використовуй її, поки насолоджуєшся гарячою водою або чекаєш, поки подіє маска для волосся. Хто відмовиться від пари додаткових хвилин в душі після довгого дня?

Прибирання санвузла, фото mscleaning
Прибирання санвузла, фото mscleaning

Дай засобам подіяти

Не дратуйся, намагаючись відтерти стійку пляму. Залиш засіб для чищення попрацювати, поки ти займаєшся іншими справами. Нанеси спрей у ванній або порошок на плиту, трохи змочили, розподілили і залишили на 10 хвилин. Це зробить прибирання набагато швидшим.

Очищуй блендер одним натисканням кнопки

Фруктовий смузі — відмінний спосіб почати день, але якщо не помити блендер відразу, все присохне. Додай кілька крапель засобу для миття посуду в блендер, залий гарячою водою. Запусти його приблизно на хвилину, а потім просто обполосни. Геніально!

Прибирання у ванній кімнаті, фото chystota
Прибирання у ванній кімнаті, фото chystota

Збирай шерсть і волосся рукавичкою

Власники домашніх тварин знають, що догляд за диванами та подушками може бути досить проблемним. Але поки у тебе є гумова рукавичка під рукою, все можна виправити! Проведи нею по поверхні, і шерсть прилипне сама. Ти також можеш спробувати спеціальні силіконові рукавички для вичісування вихованців.

Нагадаємо, робимо заготовки, господині: що можна заморозити у формах для льоду, крім води

Раніше ми писали про те, як знизити високий тиск у домашніх умовах і без ліків: лише одна проста вправа