Дієтологи розповіли, які продукти слід включити до раціону при схудненні. Вони допоможуть прискорити процес та приборкати апетит. Про це повідомляє портал glamour.

Деколи на шляху до ідеальної фігури може стати підвищений апетит, який стає причиною переїдання та виникнення жирових відкладень. Впоратися з цією проблемою можуть деякі продукти, які як бонус ще й допоможуть схуднути.

Схуднення. Фото: Youtube
Схуднення. Фото: Youtube

Так, експерти радять включити до раціону яблука. Вони містять багато корисних вітамінів, мінералів, заліза та кальцію. Також фрукт допомагає скоригувати порушений обмін речовин і позбавиться зайвих кілограмів. Крім того, яблука втамовують почуття голоду завдяки великій кількості харчових волокон та пектину.

Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube
Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Також допомогти в схудненні можуть яйця, а точніше жовток, в якому міститься біотин. Приборкати апетит і прибрати зайві сантиметри можна, додавши до раціону горіхи, жирну рибу, солодку картоплю та страви з вівса.

За словами дієтологів, зрідка можна дозволяти собі темний шоколад, який підвищує настрій та допомагає посилити мотивацію.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, який чай заварити при головному болю: розслабить і позбавить дискомфорту.

Також наш портал інформував, доступний та неймовірно корисний: названий напій, який зміцнює серце, захищає від інфекцій та продовжує життя.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, які 4 продукти дуже шкідливі для чоловіків і буквально вбивають здоров'я: багато хто вживає їх щодня.