На прибирання кухні у господинь зазвичай витрачається багато часу. Кухонні шафки це ті поверхні на кухні до яких майже неможливо не торкатися хоча б кілька разів на день.

Залежно від кольору та покриття шаф, можна навіть не помічати увесь бруд та пил який збирається на них. Якщо забруднення не відмивати одразу, то в результаті застарілі жирові плями буде все складніше і складніше видаляти.
Не всі миючі засоби можуть ефективно видалити жир, тому пропонуємо вам натуральний спосіб ефективного відмивання жиру на кухонних шафках, яким користувалися ще наші бабусі.

Прибирання в будинку, фото з вільних джерел
Прибирання в будинку, фото з вільних джерел

Цей засіб у багато разів зменшить час який ви раніше витрачали на прибирання.

Для приготування цього розчину знадобляться звичайне господарське мило та сода. Мило натираємо на тертці та розводимо з водою так, щоб вийшов густий розчин. Потім змоченою у ньому губкою протираємо забруднені поверхні, які зверху посипаємо содою. Через 5-10 хвилин суміш можна змити, а шафу протерти насухо.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

прибирання, фото Pxhere
прибирання, фото Pxhere

Зазначимо, що сильні забруднення можна потерти содою, не побоюючись, що залишаться подряпини. Мило пом’якшить абразивний ефект засобу, а від жиру не залишиться сліду.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, натирати більше не буде: хитрі лайфхаки для розтягування тісного взуття навіть з дому виходити не доведеться.

Також наш портал інформував, два інгредієнти та пару хвилин часу: як зробити супербюджетний, але ефективний ароматизатор для санвузла.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, не треба драїти до потемніння в очах: ​​як відмити чайник із нержавіючої сталі без особливих зусиль, простий лайфхак.