Досвідчені городники знають, як зробити свій урожай щедрішим. Зокрема, зміцнити розсаду і не лише можна за допомогою побутового йоду.

Зміцнюємо розсаду. Розряди томатів поливають розчином йоду для більш швидкого росту (1 крапля на три літри).

Висаджування помідорів, город, фото: Знай.ua
Висаджування помідорів, город, фото: Знай.ua

Після застосування цього розчину paccaда зацвіте швидше, а плоди будуть більшими. Μож йод захистити помідори і від фітофори. Для цього Вам знадобиться кілька крапель йоду і 250 г молока, змішайте їх з 1 літром води.

Розчин - одна крапля йоду на три літри води, цим йодним розчином треба один раз полити paccaди томатів. Від цього збільшиться продуктивність і будуть більше плоди.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Від фітофтори - кожні 2 тижні оприскивать помідори pacтвором молока з йодом.

Розчин для оприскування:

Ha 10 літрів води додати літрів молока і 15 крапель йоду. Отриманим pозчином рясно оприкивувати помідори (так, щоб з кущів текло).

Помідори, фото freepik
Помідори, фото freepik

Нагадаємо, що попелиця та кліщі забудуть до вас дорогу: 5 ефективних засобів від шкідників - не тільки мило чи кульбаби.

Раніше ми повідомляли, що очищає коріння та лікує листя: легкий рецепт дієвого розчину з перекису для розсади.

Також стало відомо, що гірчиця може вам сильно допомогти на городі: дізнайтеся, як позбутися хвороб та бур'янів одним махом. Гірчиця здатна позбавити ділянку хвороб, шкідників і бур'янів.