Сніданок - ідеальний час для підготовки до успішного схуднення. Розпочавши ранок зі здоровими звичками, ви, ймовірно, будете натхненніші й мотивованіші підтримувати здоровий спосіб життя протягом усього дня.

Саме тому дієтологи-близнюки вирішили поділитися сімома рекомендованими звичками для сніданку, щоб схуднути та приборкати апетит назавжди. Про це повідомляє видання The Nutrition Twins.

Схуднення, скріншот: YouTube
Схуднення, скріншот: YouTube

1 – Уникайте продуктів із рафінованим цукром.

Солодкі сніданки, такі як булочки з корицею, пончики з глазур'ю та шоколадні круасани можуть смакувати чудово, але вони не допоможуть вам, якщо ви намагаєтеся зменшити апетит та схуднути. Доданий цукор призводить до стрибків цукру в крові та зниження рівня енергії.

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

2 – Їжте сніданок щодня в той самий час.

Дотримання порядку харчування завжди розумна ідея. Визначення найкращого часу для сніданку та дотримання цього графіка щодня допоможуть вам контролювати апетит та схуднути.

3 — Уникайте продуктів із високим вмістом солі.

Уникнення солоних продуктів є ще однією важливою звичкою для сніданку, якщо ви хочете позбавитися зайвої ваги. Дослідження показують, що вживання солі може спонукати вас до споживання більше їжі. Зазвичай солоні продукти на столі для сніданку включають печиво, бекон, ковбаски, мафіни, круасани та сир. Ці продукти містять багато калорій та жиру.

4 — Додайте достатньо білка в сніданок.

Білок корисний з багатьох причин. Включення продуктів з високим вмістом білка до раціону може допомогти знизити вміст жиру в організмі, зберігати м'язову масу та забезпечити насиченість. Білок також допомагає скинути надмірну вагу.

Схуднення, скріншот з YouTube
Схуднення, скріншот з YouTube

5 – Випийте щонайменше 450 мілілітрів води перед сніданком.

6 - Завжди майте план харчування.

Наявність свіжих та здорових продуктів для сніданку на кухні значно спрощує відмову від нездорової їжі. Особливо якщо у вас є кілька простих рецептів, які ви любите готувати вранці.

7 - Використовуйте достатньо клітковини.

Продукти з високим вмістом клітковини забезпечують насиченість на тривалий час, що є чудовим способом уникнути хворого перекушування.

Вибирайте продукти, такі як цілісні злаки (пшоно і вівсянка), свіжі фрукти (цитрусові та ягоди) та овочі, які легко включити у ваші сніданки та коктейлі.

Нагадаємо, жінка не їла 101 день, щоб схуднути: лікарі не очікували такого результату

Як повідомляв "Знай.uа", чому "не доїдати" при дієті неправильно - найкращі поради експертів, щоб скинути вагу

Знай.uа писав, що не можна їсти після 40 років: українцям не сподобається