Не перерахувати, скільки кулінарних хитрощів є в арсеналі досвідчених господинь. Одна з них – це обсмажування томатної пасти під час приготування страв. Вона має безліч переваг, тому її сміливо можна використовувати.

Цей інгредієнт входить до багатьох рецептів і дарує особливий смак, тому без нього не обійтися. Господині переконані, щоб томатна паста віддала всі свої властивості, необхідно попередньо її обсмажити.

Процес приготування, фото championat
Процес приготування, фото championat

Завдяки такій хитрощі смак томатної пасти буде більш насиченим. Зробити це дуже просто, але деяких правил все ж таки потрібно дотримуватися.

Так, для початку слід розігріти сковороду з невеликою кількістю рослинної олії або з тією, якій ви віддаєте перевагу - лляна, оливкова, кукурудзяна або кунжутна. Після цього викладаємо потрібну кількість томатної пасти та обсмажуємо, при цьому її слід постійно помішувати, щоб не пригоріла.

Популярні новини зараз
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Показати ще

Знадобиться приблизно 3 хвилини. Далі додаємо улюблені спеції та прянощі, цукор, рубану зелень, пропущений через прес часник або трохи води. І ось перед вами вже готовий соус. Ви відчуєте різницю навіть за запахом, а смак буде набагато яскравішим.

Томатна паста, фото wikipedia
Томатна паста, фото wikipedia

Раніше ми писали про те, якраз і назавжди позбавитися жовтої смужки на унітазі: проста, але працююча хитрість від досвідчених господинь

Як повідомляв Знай.ua, як правильно сушити промокло взуття: перевірений метод, який прибере не тільки вологу, а й неприємний запах

Також портал Знай.ua писав, що їсти точно не захочеться: які продукти не можна заморожувати - втратять смак і корисні властивості