Не перерахувати, скільки кулінарних хитрощів є в арсеналі досвідчених господинь. Одна з них – це обсмажування томатної пасти під час приготування страв. Вона має безліч переваг, тому її сміливо можна використовувати.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦей інгредієнт входить до багатьох рецептів і дарує особливий смак, тому без нього не обійтися. Господині переконані, щоб томатна паста віддала всі свої властивості, необхідно попередньо її обсмажити.
Завдяки такій хитрощі смак томатної пасти буде більш насиченим. Зробити це дуже просто, але деяких правил все ж таки потрібно дотримуватися.
Так, для початку слід розігріти сковороду з невеликою кількістю рослинної олії або з тією, якій ви віддаєте перевагу - лляна, оливкова, кукурудзяна або кунжутна. Після цього викладаємо потрібну кількість томатної пасти та обсмажуємо, при цьому її слід постійно помішувати, щоб не пригоріла.
Знадобиться приблизно 3 хвилини. Далі додаємо улюблені спеції та прянощі, цукор, рубану зелень, пропущений через прес часник або трохи води. І ось перед вами вже готовий соус. Ви відчуєте різницю навіть за запахом, а смак буде набагато яскравішим.
Раніше ми писали про те, якраз і назавжди позбавитися жовтої смужки на унітазі: проста, але працююча хитрість від досвідчених господинь
Як повідомляв Знай.ua, як правильно сушити промокло взуття: перевірений метод, який прибере не тільки вологу, а й неприємний запах
Також портал Знай.ua писав, що їсти точно не захочеться: які продукти не можна заморожувати - втратять смак і корисні властивості