Якщо ви спите в окремих ліжках зі своїм партнером, можливо люди говорили вам, що це ненормально.

Багато хто говорить, що небажання відпочивати поруч із чоловіком вказує на те, що у відносинах можуть бути тріщини, але, як виявляється, це може бути не так.

Нове дослідження, проведене рітейлером Next, показало, що близько чверті (22%) пар у Великій Британії не сплять в одному ліжку, і виявляється, що це може бути добре.

Спляча людина, фото: Знай.ua
Спляча людина, фото: Знай.ua

Експерт з відносин і співзасновник додатки для знайомств So Synched Джесіка Олдерсон стверджує, що сон у різних ліжках насправді може бути досвідом, що розкріпачує, для пар.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Вона сказала: "Один із найбільших міфів про стосунки полягає в тому, що спати в різних ліжках - це ознака нездорових відносин, але це не обов'язково правда. Сон в окремих ліжках у парі може бути досвідом, що звільняє, і дозволяє кожній людині мати свій особистий простір. ".

Джессіка додала: "Коли у пар окремі ліжка, вони можуть зробити свій власний вибір щодо звичок сну, таких як переваги в температурі, постільних речах та режимі сну. Це може призвести до набагато кращої якості сну для обох людей, що може позитивно вплинути на всі сфери їхнього життя, включаючи якість їх спільних відносин".

Закохана пара, фото: Знай.ua
Закохана пара, фото: Знай.ua

Недавнє опитування YouGov показало, що три чверті британців (77%) вважають за краще ділити ліжко з романтичним партнером. Навпаки, лише 4% діють спонтанно, вибираючи, на якому боці ліжка спати щоночі.

Зазначимо, що українська співачка Оля Полякова, наприклад, взагалі мешкає з чоловіком у різних кімнатах, "зустрічаючись", лише для виконання подружнього обов'язку.

Нагадаємо, здоров'я дорожче: лікарі попередили , до чого призводить поспіх під час їжі.

Раніше ми повідомляли про замочування та провітрювання: дієві засоби для видалення важких неприємних запахів одягу.