Медики стверджують, що поганими для здоров'я очей продуктами є макарони та хліб.

Дієтологи зазначили, що раціон впливає на серцево-судинну систему, що згодом може вплинути на стан здоров'я очей. Про це повідомляють у Assil Gaur Eye Institute.

Їжа для очей. Фото: скриншот Youtube
Їжа для очей. Фото: скриншот Youtube

У складі білого хліба та макаронів є прості вуглеводи, які провокують великі ризики дегенерації жовтої плями з віком. Річ у тому, що прості вуглеводи підвищують рівень цукру в крові, через що з віком можуть страждати кровоносні судини.

Середня частина зору сильно страждає через це, тому людині у такому віці стає складніше читати або впізнавати людині здалеку. Це може впливати на одне або одразу два ока людини.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Їжа для очей. Фото: скриншот Youtube
Їжа для очей. Фото: скриншот Youtube

  • бачить прямі лінії у кривому або хвилястому вигляді;
  • бачить об’єкти у вигляді, що менше, ніж звичайний;
  • бачить речі не такими кольоровими, як раніше;
  • має галюцинації.

Очі людини може псувати також оброблене м’ясо, які містить у своєму складі велику кількість натрію. Багато обробленого м’яса може також викликати невропатію через те, що порушення кровотоку знищує нервові клітини, та людина втрачає зір. Тому медики радять зменшити споживання цих продуктів.

  • Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, ми писали, що таємний рецепт свекрухи: як приготувати потужне добриво з молодої кропиви.

Як повідомляв "Знай.ua" як не переплачувати за комуналку: поради, які знадобляться кожному.

Також "Знай.ua" інформував, як визначити запалення щитовидної залози: декілька порад від практикуючого лікаря.