Коли господині не мають багато часу на приготування складних страв, але годувати близьких чимось потрібно, їх вибір однозначно падає на макарони. Це швидко, доступно та смачно. Проте, навіть у технології такого простого продукту є свої нюанси.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧасто ми стикаємося з тим, що макарони під час варіння злипаються і стають схожими на суцільний шматок тіста. Цього допускати не можна, але все ж таки неприємності трапляються. Проста хитрість допоможе уберегтися від такого явища.
Це захистить макарони від злипання. Просто варіть їх у великій кількості киплячої води - це все, що потрібно. А щоб прискорити час приготування, продукт можна заздалегідь замочити.
Так, деяким цей спосіб видасться дивним, але не поспішайте з висновками. Спробуйте влаштувати макаронам попередні "водні процедури", і тоді ви відчуєте різницю. Звертайте увагу на правила приготування на упаковці виробника – час варіння може досягати до 12 хвилин.
З цією хитрощами макарони відваряться буквально за 60 секунд. Знайдіть містку ємність для порції макаронів, влийте достатню кількість води, щоб вона повністю покрила їх. Залишіть їх у такому положенні на декілька годин, а поки займіться іншими справами по господарству.
Після цього треба довести до кипіння воду в окремій каструлі, посолити і відварити макарони. Їм вистачить лише однієї хвилини.
Нагадаємо, багато роблять це неправильно: стоматолог назвав популярні помилки при чищенні зубів
Як повідомляв Знай.ua, прислухайтеся, якщо не хочете підхопити грибок: які мочалки для душу шкодять здоров'ю