Таргани можуть з'явитися навіть у квартирі, що блищить від чистоти. Наприклад, шкідники можуть перебратися із сусідньої квартири і впоратися з ними буде не дуже просто. Саме тому краще запобігти появі цих комах, ніж потім "воювати" з ними. Для цього потрібно знати лише три прості правила. Про це пише pixelinform.

Таргани не тільки можуть налякати зовнішнім виглядом, але завдати серйозної шкоди здоров'ю людини. Тому сусідства з ними краще уникати і не допускати, щоб ваше житло було хоч трохи привабливим для цих шкідників.

Скрін, відео YouTube таргани
Скрін, відео YouTube таргани

Виключити появу непроханих "сусідів" можна досить просто - виконуючи всього три простих пункти.

Правило №1

Уважно огляньте житло та у разі виявлення щілин, закрийте їх. Якщо цього не зробити, то тріщини стануть "вхідними дверима" для комах.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Таргани. Фото: скрін youtube
Таргани. Фото: скрін youtube

Правило №2

Уважно перегляньте всі труби, крани в будинку та іншу сантехніку, щоб не було витоку води. Навіть якщо зовсім трохи щось підтікає, потрібно приступати до ремонту.

Правило №3

Зробити кухню та інші кімнати максимально непривабливими для тарганів, а саме прибрати все, чим вони могли б поживитись. Для цього потрібно своєчасно мити посуд, виносити мусів та не залишати надовго продукти на столі. Також слід проводити вологе та сухе прибирання приміщення.

Раніше портал Знай повідомляв, у кухні завжди пануватиме приємний запах: проста, але дуже ефективна хитрість, яку оцінить кожна господиня.

Також наш портал інформував цікавий лайфхак для очищення сковорідки від нагару: знадобиться жменя рису і трохи зусиль.

Крім того, ми писали, якщо в шафі з'явилася пакосна міль: які народні методи допоможуть уберегти речі від дірок.