Авокадо має багато корисних властивостей. Серед іншого, воно корисне для серця, допомагає знизити рівень поганого холестерину та підвищити рівень хорошого. А ще цей плід підходить для схуднення та занять спортом, оскільки насичує надовго, забезпечуючи організм енергією. Однак йому, як і іншим продуктам, властиво псуватися.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНайчастіше у магазині продають незрілі авокадо, а вдома вони вже дозрівають. Ось тут потрібно бути обережнішим і не пропустити момент, коли їх потрібно з'їсти, адже інакше продукт може просто зіпсуватися. На щастя, є спосіб, що допоможе "продовжити життя" авокадо.
Спосіб полягає у заморожуванні. Так, ідея може здатися дивною, але це справді працює. Завдяки своїй структурі авокадо витримує холод протягом тривалого часу.
Щоб заморозити авокадо цілим, ретельно промийте шкірку під водою та просушіть. Далі потрібно загорнути його в харчову плівку, помістити у пластиковий або багаторазовий пакет та залишити у морозилці.
Якщо у вас в руках вже розрізане авокадо або ви просто бажаєте зберегти його таким чином, потрібно прибрати кісточку і обприскати авокадо лимонним соком з двох боків. Знову загортаємо в харчову плівку, пакет та залишаємо в морозильній камері. У такий же спосіб можна заморожувати пюре з авокадо.
Нагадаємо, який посуд може бути небезпечним для здоров'я: кожен хоч раз ним користувався
Раніше ми писали про те, що знадобиться лише води і трохи хитрощів: ефективний спосіб очистити духовку від нагару без магазинних засобів.
Як повідомляв Знай.ua, може "обдарувати" зайвими кілограмами: скільки сала можна з'їдати без шкоди організму