Прибирання - це один із найнеприємніших процесів, який... все ж таки... необхідний, щоб підтримувати чистоту там, де б ви цим не займалися.

Особливу важливість має ванна кімната. Тому зараз ми обговоримо питання, яке може турбувати людей, які не знають, як видалити бруд та відкладення вапняку на унітазі без застосування агресивної хімії. Порадами діляться на сайті Sante+.

Єршик для унітазу, скріншот: Youtube
Єршик для унітазу, скріншот: Youtube

Найкращими засобами для цього є перекис водню та харчова сода, здатні ефективно видалити забруднення та зберегти поверхні у незмінному стані.

Перекис водню – це універсальний та нетоксичний продукт, який не тільки ефективно очищає, а й не ушкоджує поверхню. А що стосується харчової соди, завдяки своїй абразивній дії вона чудово видаляє бруд, плісняву та відкладення вапняку на поверхнях у ванній кімнаті.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Перекис водню, скріншот з відео
Перекис водню, скріншот з відео

І в тому, і в тому випадку - процес займає лише три етапи. У першому варіанті для початку потрібно налити склянку нерозбавленого 3% перекису водню в пульверизатор. Розпорошити засіб на забруднену область та дати йому попрацювати протягом 10 хвилин. Протерти вологою губкою та промити чистою водою.

При застосуванні харчової соди, потрібно приготувати пасту, змішавши 1 столову ложку перекису водню та 4 столові ложки харчової соди. Нанести розчин на забруднені ділянки за допомогою губки та залишити на 30 хвилин. І потерти унітаз щіткою, змити теплою водою, а потім висушити серветкою з мікрофібри.

Нагадаємо, що в жодному разі не можна зливати в каналізацію: супу там не місце

Як повідомляв "Знай.uа", прості поради, як очистити йоржик після миття унітазу: господині навіть не здогадувалися

Знай.uа писав, як позбутися крапель води на бачку унітазу раз і назавжди: проблема, яка мучить багатьох