Багато жінок не бояться експериментувати з доглядовими процедурами в домашніх умовах, і як показує практика, це дійсно може бути ефективно і корисно для шкіри, волосся і нігтів.

На просторах інтернету ми зустрічаємо безліч рецептів домашніх процедур для волосся, але на пошук реально дієвої можна вбити чимало часу. На щастя, це ваша "зупинка", адже маска на основі сметани здатна створити справжнє диво.

Сметана, фото: Pixabay
Сметана, фото: Pixabay

Не порахувати, скільки корисних властивостей у цього молочного продукту, але одні з найголовніших - це відновлення пошкодженого волосся в найкоротші терміни, живлення і гладкість.

Ця маска підійде для сухого волосся, яке необхідно швидко привести до ладу після зимових холодів. З інгредієнтів потрібно: склянка сметани 15-20% жирності та декілька яєчних жовтків.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Блендером слід збити ці продукти до однорідної маси, а після нанести на волосся від коренів до кінчиків. Далі загортаємо локони в рушник і чекаємо 10-15 хвилин, щоб усе добре наситилося. Через вказаний час змиваємо маску з волосся теплою водою без повторного використання шампуню.

Догляд за волоссям, фото marieclaire
Догляд за волоссям, фото marieclaire

Для нормального типу волосся приготуйте маску зі сметаною та медом. Технологія така сама. Ці два інгредієнти посилюють корисні властивості один одного, а використовувати маску слід регулярно.

Нагадаємо, коштує копійки, а ефект "вау": як зволожити і освітлити шкіру під очима натуральним засобом

Раніше ми писали, приховають цифру в паспорті: які кольори волосся здатні омолодити жінку у зрілому віці