Дієтолог з медичною освітою Андрій розповів українцям, як перестати робити помилки та наблизити бажану цифру на вазі.

У своєму блозі на Instagram, Андрій розклав по полицях, що заважає українцям набувати бажаних форм і вони постійно зриваються.

Схуднення. Фото: кадр з youtube
Схуднення. Фото: кадр з youtube

Він назвав 5 помилок при схудненні, та запевнив, якщо їх виправити, можна з легкістю досягнути своєї мети.

По-перше, це тригери, які нагадують та спокушають. Є речі, які постійно тягнуть, щоб "згрішити" — шоколадки, випічка, чіпси, горішки, смачненьке, просто калорійне. Постарайтесь не тримати їх у холодильнику, щоб не мати постійного доступу до смаколиків.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Друге. У нашій природі закладений потяг до чотирьох продуктів: солодке, солоне, м'ясне та жирне. Якщо повністю відмовлятися від цих продуктів рано чи пізно схуднення провалиться, тому треба дозволяти щодня вживати продукти з цих груп, але обмежити їх кількість. Наприклад, замість всього тортика за один вечір їсти лише один шматочок.

Корисна їжа. Фото: Youtube
Корисна їжа. Фото: Youtube

Третє. Переїдання, це затягує, вже не можеш зупинитися один раз переїла, другий. А після чергового розумієш, що схуднення завершилося. Не потрібно відразу ж забивати на схуднення, просто взяти себе в руки і не винити себе у зриві.

Четверта, одна з помилок надіятися на готовий розписаний раціон. Він часто не враховує соціальний фактор, наприклад, сходити в гості до друзів, або посидіти в кафе. Готовий раціон не передбачає таких моментів, тому доведеться або пускати слиньку, або зірватися.

Інтервальне голодування. Фото: Youtube
Інтервальне голодування. Фото: Youtube

П'ята помилка — мало їсти. Якщо їсти менше ніж витрачати це призводить до постійного голоду чи шкодить нашому здоров'ю, тому що організм не отримує достатню кількість вітамінів та мінералів.

Краще рухатися у повільному темпі, але точно дійти до фінішу, ніж зупинитися на середині і через пів року знову почати зі старту. Насправді запевняє дієтолог, причин для зривів багато, але всі вони зводяться до одного головного правила чи менше обмежень у дієті тим вона комфортніше, тим її легше дотримуватися впродовж тривалого відрізка часу.

Нагадаємо, ми писали, що фітнес-тренер Віктор Мандзяк розповів, як не набрати зайвого у піст: "Харчуйтесь різноманітно".

Як повідомляв "Знай.ua", можна дізнатися, що ви дуже худий чи товстий: корисна таблиця від Аніти Луценко.

Також "Знай.ua" інформував, справжній "молодильний фрукт" знайдено: можна їсти усім, особливо жінкам.