Прибирання далеко не всім господиням приносить задоволення, тим більше якщо йдеться про велике житло з дітьми, але підтримувати середовище в чистоті необхідно. Якщо довго нехтувати своїми обов'язками, все просто заросте пилом та брудом.

На щастя, є професіонали, які охоче поділилися з господинями секретами. Завдяки їм прибирання пройде в рази ефективніше, а зусиль при цьому витрачається набагато менше.

Прибирання віником, фото vyborok
Прибирання віником, фото vyborok

Робота покоївок вимагає швидкості, але в той же час високої якості. Поєднати ці два поняття з прибиранням цілком реально, а насправді нічого складного немає.

Правило №1

Не приступайте до прибирання в кімнаті із зачиненими вікнами. Провітрювання не дозволяє пилу осідати на поверхні під час вологого прибирання, а у цей час все швидше висихає. Цей момент важливо контролювати, оскільки меблі, зокрема дерев'яні, не люблять вологу.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

прибирання / скріншот з відео
прибирання / скріншот з відео

Правило №2

Перед тим, як розпочати прибирання, рекомендується зняти та зібрати все, що потребує прання або заміни. У протилежному випадку це лише ускладнить завдання, тому що такі речі при струшуванні рознесуть весь пил назад.

Правило №3

Можна непогано заощадити час, якщо нанести побутову хімію на сантехніку на 10-15 хвилин, і в цей час займатися іншими процесами. Після вам залишається тільки змити засіб та очистити санвузол.

Прибирання санвузла, фото mscleaning
Прибирання санвузла, фото mscleaning

Нагадаємо, що відчувають люди з непереносимістю алкоголю - головні симптоми

Як повідомляв Знай.ua, якщо спати хочеться, а не можна: чай від в'ялості і сонливості, щоб бути як огірок