Часто ми звертаємося за порадами до дуже різних джерел, іноді навіть доводиться читати про те, як за старих часів чинили наші предки. Буває, що все збувається, адже це досвід, який пройшов через століття. Погода говорить про майбутній урожай, зірки – про долю, а от дерева на нашій землі можуть розповісти набагато більше.

Давайте дізнаємося про які саме дерева йде мова, які породи просто протипоказано садити у дворі.

Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів із історичною тематикою.

Елки 2023, фото: Знай.ua
Елки 2023, фото: Знай.ua

Ялина

На думку наших предків, це дерево виживає з дому чоловіків – вони або йдуть із сім'ї, або вмирають. До того ж ялинові гілки асоціюються зі смертю, оскільки ними встеляли дорогу небіжчикам.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Тополя

Це справжній енергетичний вампір, який живиться життєвою енергією мешканців будинку. Також це досить потужне дерево, яке може впасти від сильного пориву вітру, а його потужне коріння може зруйнувати фундамент.

Веринський дуб, фото: localhistory
Веринський дуб, фото: localhistory

Дуб

Дуб завжди сердиться на головного в будинку, і насилає на нього різні невдачі. А ось з решти жителів висмоктує всю енергію, через що вони часто хворіють.

Скрін, відео YouTube береза
Скрін, відео YouTube береза

Береза

Це дерево негативно впливає на жінок і може призвести навіть до безпліддя. Принаймні у це вірили наші предки. До того ж це дерево не принесе користі іншим рослинам, бо забирає з ґрунту всю вологу. Однак якщо посадити березу за парканом, то вона оберігатиме від пристріту.

Нагадаємо, злодії та дружина точно не знайдуть: найнадійніші схованки для грошей у будинку.

Раніше повідомлялося, що багатодітний окупант поїхав на "заробітки" в Україну: тепер дружина з кредитами, без виплат і без "ваньки".

Також, швидкий та ефективний спосіб відпрати білі шкарпетки: ніякий відбілювач не знадобиться.