Незважаючи на те, що мило зазвичай використовується у ванній для миття тіла, воно може мати багато інших несподіваних застосувань.

Хто хоч раз замислювався над тим, чи може мило бути корисним будь-де, крім ванної кімнати? Виявляється, йому можна знайти застосування як удома, так і на вулиці.

Мило з сала, фото Знай.uа
Мило з сала, фото Знай.uа

Наприклад, мило може бути використане для видалення нагару зі сковороди або для позбавлення неприємного запаху у взутті. Але це ще не все! Є три інші несподівані способи застосування мила, про які, можливо, ви не знали.

Перш за все, ви можете використовувати мило для того, щоб більше у вас не натирало взуття. Намильте місця, які стикаються зі шкірою та викликають тертя, наприклад верхню частину взуття, внутрішню частину та її краї.

Популярні новини зараз
Жінки мають готуватися до мобілізації: застосування знайдуть усім - експерт Перші снігопади: українців попередили про погоду Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші Бронювання від мобілізації тимчасово скасують: почнеться масштабна перевірка
Показати ще

Другий спосіб застосування полягає у використанні мила перед забиванням цвяхів або вкручуванням шурупів. Нанесіть мило на поверхню, перш ніж використовувати інструменти. Це можна зробити зі швейними голками чи іншими інструментами.

Господарське мило / скріншот з відео
Господарське мило / скріншот з відео

Третій спосіб застосування пов'язаний із садівництвом. Якщо ви хочете захистити свій сад від комах, мишей, диких тварин або інших шкідників, розріжте шматок мила навпіл і надягніть кожну частину на металевий або дерев'яний стрижень, щоб створити огорожу навколо вашого саду.

Нагадаємо, безцінний лайфхак, коли в будинку є діти: як очистити одяг та меблі від пластиліну

Як повідомляв "Знай.ua", позбутися запаху і не створити дискомфорт улюбленцю: чим найкраще мити котячий туалет

Знай.ua писав, ви пошкодуєте, що не дізналися про це раніше: навіщо господині смажать на сковороді господарське мило