Незважаючи на те, що мило зазвичай використовується у ванній для миття тіла, воно може мати багато інших несподіваних застосувань.

Хто хоч раз замислювався над тим, чи може мило бути корисним будь-де, крім ванної кімнати? Виявляється, йому можна знайти застосування як удома, так і на вулиці.

Мило з сала, фото Знай.uа
Мило з сала, фото Знай.uа

Наприклад, мило може бути використане для видалення нагару зі сковороди або для позбавлення неприємного запаху у взутті. Але це ще не все! Є три інші несподівані способи застосування мила, про які, можливо, ви не знали.

Перш за все, ви можете використовувати мило для того, щоб більше у вас не натирало взуття. Намильте місця, які стикаються зі шкірою та викликають тертя, наприклад верхню частину взуття, внутрішню частину та її краї.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Другий спосіб застосування полягає у використанні мила перед забиванням цвяхів або вкручуванням шурупів. Нанесіть мило на поверхню, перш ніж використовувати інструменти. Це можна зробити зі швейними голками чи іншими інструментами.

Господарське мило / скріншот з відео
Господарське мило / скріншот з відео

Третій спосіб застосування пов'язаний із садівництвом. Якщо ви хочете захистити свій сад від комах, мишей, диких тварин або інших шкідників, розріжте шматок мила навпіл і надягніть кожну частину на металевий або дерев'яний стрижень, щоб створити огорожу навколо вашого саду.

Нагадаємо, безцінний лайфхак, коли в будинку є діти: як очистити одяг та меблі від пластиліну

Як повідомляв "Знай.ua", позбутися запаху і не створити дискомфорт улюбленцю: чим найкраще мити котячий туалет

Знай.ua писав, ви пошкодуєте, що не дізналися про це раніше: навіщо господині смажать на сковороді господарське мило