За одну ніч неможливо повністю змінити якість шкіри, але є декілька речей, які можуть допомогти їй виглядати краще. Якщо дотримуватись простої інструкції, на ранок обличчя буде свіжим та гарним.

Це буде особливо актуально для тих, на кого чекає важлива зустріч зранку. Але варто зауважити, що важливо стежити за шкірою не лише для екстрених випадків, а й на регулярній основі. Тоді ви будете задоволені її станом.

Сон, фото modniy
Сон, фото modniy

Вмивання

Вечірнє вмивання має увійти до звички, якщо ви хочете мати здорову шкіру, навіть незважаючи на те, що ви вдень не наносили макіяж. Використовуйте не лише воду, а й різні гелі, молочко.

Разпарювання

Це допоможе пом'якшити шкіру та дозволить усім доглядовим засобам глибше проникнути у шкіру. Розпарити обличчя можна спеціальною ванною або промоченим у воді рушником.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Не чіпати прищі

Категорично не рекомендується видавлювати прищі, оскільки це провокує запалення та почервоніння. Так на ранок ви можете прокинутися із ще більшим висипанням.

Догляд за обличчям, фото fitcurves
Догляд за обличчям, фото fitcurves

Відлущування

Для цього є спеціальні засоби, які видалять шкіру, що омертвіла, після чого обличчя буде свіжим і гладким.

Зволоження

Не дарма вигадали нічні креми. За допомогою їх шкіра за час сну насичується корисними речовинами, а на ранок ви прокинетеся з відпочилим та зволоженим обличчям.

Хороший сон

Це один із найважливіших кроків, адже немає нічого гіршого, ніж прокинутися перед важливою зустріччю зі втомленою, роздратованою, опухлою шкірою.

Догляд за шкірою обличчя, фото: pixabay.com
Догляд за шкірою обличчя, фото: pixabay.com

Нагадаємо, як швидко почистити рибу - поради від господарок

Як повідомляв Знай.ua, як очистити одяг і меблі від пластиліну