Яким би ретельним не було прибирання в будинку, вже через кілька днів пил починає накопичуватися на різних поверхнях і доводиться все робити знову. Втім, існує хитрість, яка дозволить спростити життя та проводити вологе прибирання набагато рідше.

Кожна господиня може суттєво спростити собі життя щодо прибирання в будинку. Часто пил починає накопичуватися невдовзі після вологого прибирання, але є хитрість, що дозволяє позбутися цієї проблеми на досить тривалий період.

Прибирання, скріншот: Youtube
Прибирання, скріншот: Youtube

Так, потрібно приготувати спеціальний пиловідштовхувальний засіб і зробити це можна в домашніх умовах. Основою розчину стане звичайний кондиціонер для білизни, які слід розвести у співвідношенні 1:4 зі звичайною водою. Даний засіб слід наносити за допомогою ганчірки на поверхні, де найбільше накопичується пил. Також засіб можна розпорошувати на поверхню за допомогою пульверизатора та протирати тканиною.

Миття підлог, фото domopravitelnitsa
Миття підлог, фото domopravitelnitsa

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Такий простий розчин дозволить не тільки ефективно прибрати пил, але й створить невидимий захисний шар, що відштовхує новий пил. Втім, цей метод слід використовувати в основному для меблів, але ніяк не техніки, такої як телевізори, комп'ютери і т.д.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як швидко відмити кришки від сковороди без хімії: універсальна суміш, яка має бути в арсеналі кожної господині.

Також наш портал інформував, температура у квартирі підскочить на кілька градусів: як збільшити продуктивність батарей, перевірені способи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, рятуємо улюблений одяг від слідів праски за допомогою цибулі та оцту: секретний лайфхак для господарок.