Українці часто заглядати на цифру на вагах воліли б її принаймні не бачити, та шукають дієві методи схуднення.

У мережі Instagram лікар-дієтолог відкрив декілька секретів, як втратити вагу та почуватися бадьорою.

Схуднення, скріншот: YouTube
Схуднення, скріншот: YouTube

Він зазначив, що це дуже класні відчуття, коли люди помічають твій результат на відстані. Що отримати його треба дотримуватися всього трьох правил впродовж трьох місяців.

По-перше. Необхідно створити дефіцит калорій. Тобто так відредагувати раціон, щоб не було надлишку, а був брак калорій, і кілограми розтануть.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Схуднення. Фото: кадр з youtube
Схуднення. Фото: кадр з youtube

По-друге, слід збільшити активність. Ц говорить як про фізичні навантаження, вправи, так і просто прибирання та прогулянки.

І третя порада виконувати всі дії регулярно. Тоді через три місяці ніхто зі знайомих вас не впізнає, або зустрічатимуть з відкритим ротом.

Схуднення, скріншот: YouTube
Схуднення, скріншот: YouTube

Раніше цей дієтолог писав, як позбутися голоду за 5 хвилин. Через голод багато з українців просто зриваються та завершують дієту. За словами дієтолога якщо мучає голод слід випити каву з молоком, яка тимчасово втамує голод, щоб протриматися до наступної трапези..

Дієтолог також зазначив, що важливо не час прийому їжі, а енергетичний баланс, завдяки якому можна врегулювати свою вагу.

Нагадаємо, ми писали, що Настя Каменських зізналася, що вміє робити найкраще, набравши зайву вагу: "Як багато хто...".

Як повідомляв "Знай.ua" дієтолог назвав 5 способів, щоб почати тренуватися і не кинути: "Отримати задоволення".

Також "Знай.ua" інформував, зайві сантиметри "розтануть": який популярний овоч допоможе здобути фігуру мрії