Взимку організм більше виснажується, не отримуючи вітаміни та мінерали з свіжих овочів та фруктів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЛікар-дієтолог
Зміцнювати імунітет у холодну пору можна за допомогою таких овочів, як морква, вона поповнить організм бета-каротином, антиоксидантами та вітамінами С, Е, В, морська капуста, як джерело йоду, заморожена стручкова квасоля, ка не втрачає своїх поживних речовин при замерзанні, відварений буряк, який також багатий на йод залізо та цинк.
Крім того, всі види капусти знадобляться, щоб урізноманітнити та збільшити зимовий раціон. Також в пригоді буде морожена кукурудза та заморожений горох.
А от звичних солінь та маринувань краще все ж таки уникати, адже в них міститься багато солі, оцту, та інших консервантів, які можуть погіршити самопочуття людям з проблемами нирок, підшлункової залози та гіпертонікам.
- Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.
Нагадаємо, ми писали, що смачні тефтелі, як у бабусі в томатному соусі: простий і недорогий рецепт.
Як повідомляв "Знай.ua" як приготувати смачний картопляний пиріг за декілька хвилин: рецепт випрошуватимуть усі знайомі.
Також "Знай.ua" інформував, в дзеркало краще не дивитись: ознаки швидкого старіння, як бути не повинно.