Є декілька типів шкіри голови, але один із найпоширеніших і проблемних є жирний. Багатьом жінкам часто доводиться мити голову, а це забирає час, витрачає шампунь і, знову ж таки, впливає на шкіру голови.

Змінити тип шкіри ніяк не вийде, але полегшити собі життя реально. Стилісти знайшли вирішення проблеми, яке в сукупності робить волосся шовковистим, об'ємним і здоровим.

Догляд за волоссям, фото ferra
Догляд за волоссям, фото ferra

Для початку жінкам радять відмовитися від щоденного миття голови та найголовніше – правильно це робити.

Потрібно акуратно розчесати волосся і тільки потім приступати до їхнього миття. Двічі миємо шампунем, а після обов'язкове нанесення кондиціонера і маски, але тільки на кінчики, щоб волосся не виглядало жирним.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Маска для волосся, фото thevoicemag
Маска для волосся, фото thevoicemag

Ще варто відмовитися від використання випрямляча, тому що це пошкоджує волосся, або хоча не робити цього часто.

Як зробити волосся менш жирним

Лікарі-трихологи радять замінити рідкий шампунь на сухий, або шукати у його складі цитрусові, зелений чай та трави. Завдяки цим компонентам шкіра заспокоїться, а вироблення сала знизиться. Також можна використовувати дитячу присипку, вона наче "сповільнює" і приховує жирність волосся, але зловживати нею не варто.

Догляд за волоссям. Фото: Youtube
Догляд за волоссям. Фото: Youtube

Нагадаємо, вашому волоссю заздритимуть усі: які продукти потрібно їсти

Раніше ми писали про те, як уникнути набору ваги взимку: 5 головних помилок

Як повідомляв Знай.ua, ефективна альтернатива: підручні засоби, що очищають одяг, не гірше за пральний порошк.