У неділю, 22 січня наступить Новий рік за китайським календарем. Астрологи обіцяють, що цей рік буде вдалим для більшості знаків китайського зодіаку, адже символ нового року Чорний Кролик обіцяє затишок та тепло.

Проте, як відзначають астрологи, деяким знакам Зодіаку пощастить найбільше. Фахівці з китайської астрології склали гороскоп на 2023 рік для всіх символів.

Кому китайський Новий рік принесе багатство та удачу:

Пацюк

Для них рік пройде під щасливою зорею, тому представникам цього знаку слід чекати процвітання та удачі. Водночас щоб отримати хороший результат доведеться докласти певних зусиль. Проте щедрі плоди точно потішать.

Гороскоп для знаків Зодіаку, фото: Shutterstock
Гороскоп для знаків Зодіаку, фото: Shutterstock

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Бик

Для них цей рік буде вдалим для просування кар'єрними сходами. Винагорода не забариться, якщо продемонструвати начальству та колегам свою надійність. Проте слід утриматися від руйнівних емоцій, таких як образа чи непотрібна впертість.

Тигр

Для цього знаку настає рік кармічних розрахунків. За гідне і справедливе життя чекайте винагороду, зокрема, удачу та різні досягнення. У протилежному випадку - неприємна розплата у вигляді травм, втрат і навіть пограбування.

Кролик

Представникам цього знаку слід звернути увагу на сферу здоров'я. Втома, виснаження та пригнічення свідчать про те, що настав час зробити паузу у справах і присвятити максимум уваги собі. Також варто уважно слідкувати за своєю поведінкою.

Дракон

Цим людям слід запастися терпінням, адже емоційно та енергетично для них рік буде не найкращим. Їм слід подбати про свій внутрішній стан, щоб негативні почуття не накрили із головою. Варто чітко поставити собі мету і старанно уникати конфліктів.

Гороскоп для знаків Зодіаку, фото: Depositphotos
Гороскоп для знаків Зодіаку, фото: Depositphotos

Змія

Рік віщує конфлікти, сварки та непорозуміння. То ж слід бути готовим до періодів душевного болю. Однак в жодному разі не варто опускати руки. Усі випробування мають стати цінним уроком.

Кінь

Їм радять проявити працьовитість і наполегливість. Чим більше зусиль ви докладете, тим більшою буде винагорода. Особливих успіхів слід чекати у роботі та бізнесі. Це ідеальний час для пошуку додаткового заробітку та вкладення грошей.

Вівця

Для цих людей настає рік успіху і везіння, то ж вони зможуть досягнути своєї точки зростання. Все нове, за що вони візьмуться, обіцяє одночасно і задоволення, і зиск.

Мавпа

Цього року вони зможуть нарешті видихнути з полегшенням та насолодитися життям. Новий рік принесе представникам цього знаку удачу у справах та стосунках. Водночас слід стежити за своїм здоров'ям та репутацією.

Веселі знаки Зодіаку. Фото: youtube
Веселі знаки Зодіаку. Фото: youtube

Півень

Цього року краще відмовитися від грандіозних планів. Найкраще присвятити цей період собі. У результаті ви отримаєте чимало нових вражень, а також введете в оману неприємності, які можуть переслідувати вас цього року.

Собака

Представникам цього знаку слід більше зосередитися на собі. Існує досить великий ризик проблем зі здоров'ям, які можуть навіть поставити під загрозу ваш фінансовий добробут. То ж не варто ігнорувати сигнали свого організму.

Свиня

Цього року їм везтиме практично у всьому. Хоча рік і принесе певні неприємності, все ж таки вони будуть не надто великими й принесуть швидше досвід, ніж збитки та руйнування. Водночас не варто нехтувати своїм здоров'ям.

знаки Зодіаку
знаки Зодіаку

Нагадаємо, якщо потрібна медична допомога, а мобільний зв'язок відсутній: у МОЗ підказали, що робити

Як повідомляв "Знай.ua", ви можете не помітити небезпеку: яких обов'язкових правил потрібно дотримуватися взимку

Також "Знай.ua" писав, кому з українців полегшать отримання субсидії: у ПФУ назвали умову