Попри те, що цитрусові можуть зберігатися у холодильнику навіть близько 3-х місяців, інколи лимони несподівано псуються навіть там.

Дуже часто цитрусові можуть покриватися пліснявою та висихати. Проте завдяки одній простій пораді можна суттєво продовжити термін придатності лимонів та зберегти їхній соковитий смак.

Все що потрібно для цього, це перед тим, як покласти цитрусові у холодильник, їх не потрібно мити. А зберігати лимони слід на нижній полиці при температурі повітря близько +6 градусів та вологості 70%. За таких умов цитруси зможуть пролежати там один місяць.

Лимони. Фото: Youtube
Лимони. Фото: Youtube

Крім того, не забувайте викладати лимони з поліетиленових пакетів. За таких несприятливих умов фрукти починають "пітніти" і дуже швидко псуються. Здавалось би, що порада простіше простого, але саме завдяки цьому, вам не доведеться в черговий раз викидати гроші на вітер.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зауважте, що цитрусові за правильних умов можуть зберігатися у холодильнику навіть близько 3-х місяців. Проте для цього потрібно їх загорнути у пергамент. А також слід перекласти ці фрукти у контейнер з кришкою. Дотримуючись цих правил, можете бути певні, що лимони зберігатимуться дуже довго.

Кімнатний лимон, скріншот з відео
Кімнатний лимон, скріншот з відео

Нагадаємо, якщо потрібна медична допомога, а мобільний зв'язок відсутній: у МОЗ підказали, що робити

Як повідомляв "Знай.ua", ви можете не помітити небезпеку: яких обов'язкових правил потрібно дотримуватися взимку

Також "Знай.ua" писав, кому з українців полегшать отримання субсидії: у ПФУ назвали умову