Прості способи як подолати лінощі, та зажити повноцінним життям. З лінощами треба боротися, хоча б для того аби не картати себе.

Зазвичай лінь з'являється тоді, коли ставити багато завдань, які зробити фізично неможливо.

Депресія. Фото:Youtube
Депресія. Фото:Youtube

Забудьте про все, і просто полежте

Якщо не можеш змусити себе працювати, ляжте на диван і ні про що не думайте. Працювати захочеться через 15-20 хвилин. Поставте собі конкретну ціль, яку реально виконати. Лінь може виникати через ступор, в який потрапляє людина перед якимось великим за обсягом завдання.

Зробили важку справу – нагородіть себе

Величина подарунка залежить від тієї праці, яку ти вклав у виконання справи. Після важкої роботи потрібно себе хвалити — поласуйте солодощами чи зробіть те, на що давно не наважувалися. Обіцяйте самому собі щось приємне по завершенні роботи – це буде додатковим стимулом перебороти лінь.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Розбийте на частини велику роботу

Сьогодні зробіть одну частину, завтра — іншу, післязавтра — решту. Складіть план конкретних дій на день або на тиждень. Це повинні бути завдання, які ви дійсно зможете зробити. Напишіть короткий список справ та повісьте його на видне місце.

Відволікання — друг ліні

Часто для того, щоб відтягнути момент виконання справи ми вдаємося до допомоги "пожирачів часу", які не приносять нічого корисного, але дозволяють створити видимість діяльності. Це перевірка пошти, читання новин, міні-ігри тощо.

Нагадаємо, ми писали, як правильно готувати какао: ідеальний рецепт та пропорції ароматного напою.

Як повідомляв "Знай.ua" зовсім не борошно: присипте цим продуктом яблука і шарлотка перевершить усі сподівання.

Також "Знай.ua" інформував, ви можете не помітити небезпеку: яких обов'язкових правил потрібно дотримуватися взимку.