Пшеничне борошно більше використовується для жирної шкіри. Вона відмінно звужує пори, матує шкіру і усуває блиск.

Борошно — допомагає зберегти шкіру пружною навіть у старості. Замість мила можна використовувати суміш з борошна, олії та куркуми. Маски з борошна рекомендується робити не більше 2-х разів на тиждень. Зазвичай вона виготовляється як на тісто і найчастіше використовують житнє або пшеничне борошно.

Навіть у 60-70 років, якщо людина буде регулярно митися цим складом, то шкіра у неї буде, як у дитини.

Рецепт такий: потрібно взяти одну чашку борошна (горохового або пшеничного), пів чашки рослинної олії, пів чайної ложки куркуми, додати води, довівши суміш до консистенції пасти, і митися нею.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Можна брати борошно грубого помелу, додавати до неї трохи теплої води, виходить скраб, і їм митися. Відчуття приємне, коли натираєш ним тіло. І коли помиєшся, крем не потрібен, шкіра м'яка.

Завдяки тому, що борошно грубого помолу тіло краще натирається, ніж вівсяною кашкою. Можна ще трохи солі додати, якщо потрібне глибше очищення шкіри. А те, що ефект приголомшливий це точно - шкіра ніжна і бархатиста.

Нагадаємо, ми писали, що захистять будинок від пилу: які кімнатні рослини спростять збирання та допоможуть очистити повітря.

Як повідомляв "Знай.ua" шерсть залишиться на котику: як зробити рукавичку для вичісування власноруч.

Також "Знай.ua" інформував, кетчуп, майонез та томатна паста: супермаркети показали нові ціни на популярні соуси.