Стало відомо про те, які продукти найбільше підходять для споживання в зимову пору року. Містять у собі безліч вітамінів, і цим зміцнюють імунітет.

Справа в тому, що в холодну пору року наш організм катастрофічно потребує подвійної, а часом і потрійної дози вітамінів. Брати їх можна з величезної кількості продуктів, які цілий рік продаються в супермаркетах та на ринках.

Найбільш вітамінні продукти у будь-яку пору року це: буряк, морква, цибуля, яблука, лимони, квашена капуста та огірки. Це допоможе вам зарядитися енергією та зміцнити здоров'я.

Однак, бувають такі стани, коли одного вживання овочів та фруктів украй недостатньо. Наприклад, до цього переліку входить анемія, за якої необхідно звертатися до фахівців. Там вам призначать спеціальні вітаміни та ліки.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Анемія – такий стан, коли організму не вистачає еротроцитів та гемоглобіну в крові. Воно може бути самостійним, а може супроводжуватись рядом хвороб.

Причиною цього є нестача вітаміну В12 та фолієвої кислоти. Лікар може запропонувати вам вітаміни, а також допоможе переглянути ваш раціон. Також, якщо вам не вистачає вітаміну D, тоді краще приймати 400-800 МО одиниць цього вітаміну.

Найголовніше харчуватися правильно, щоб позбавитися такої поширеної в зимовий час проблеми. Головне не займатися самолікуванням, і за хвороб відразу звертатися до кваліфікованих фахівців.

вітаміни, фото Pxhere
вітаміни, фото Pxhere

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед ухваленням рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем та зверніться до фахівця.

Нагадаємо, що корисніші для здоров'я та допомагають схуднути: у чому різниця між зеленими та жовтими бананами

Раніше повідомлялося, що два продукти для схуднення: яка їжа допоможе у боротьбі з надмірною вагою

Також ідеальне картопляне пюре без грудочок за пару хвилин: чим замінити молоко - перевірені заправки