Модні тенденції змінюються кожен сезон, але лише одне залишається незмінним - стрижки, макіяж і деякі елементи одягу можуть істотно додати пару-трійку років. Адже жінки завжди хочуть виглядати молодо.

Стилісти виділили головні помилки, через які жінки здаватимуться старшими за свої роки, але якщо вдало підібрати стрижку, можна навіть омолодитися.

Укладання волосся, фото beautyhairexpert
Укладання волосся, фото beautyhairexpert

Чубчик

Мова про досить пишний і довгий чубчик, який потрібно розділити по проділу. Таким чином обличчя витягнеться, вилиці загостряться, а жінка виглядатиме набагато молодшою.

Фарбування волосся

Цей пункт не можна забувати, адже невдалий колір може все зіпсувати. Не варто обирати лише однотонні відтінки, незважаючи на те, що в моду повертається натуральність – експерименти, хай не надто кардинальні, також вітаються. І не забувайте оновлювати фарбування, щоб не було відрослих коренів.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Здорові кінчики

Не допускайте, щоб волосся виглядало ламким і висушеним. Його варто регулярно лікувати, а за потребою стригти. Це запорука доглянутого зовнішнього вигляду.

Багатошаровість

Завдяки цьому способу волосся стане об'ємнішим, пишнішим і навіть привабливішим для протилежної статі. Але не перестарайтеся, надто коротка стрижка волосся може зістарити.

Об'єм волосся, фото angelface
Об'єм волосся, фото angelface

Раніше ми писали, якщо взимку волосся випадає зі швидкістю світла, а нігті - ламаються, наче крейда: засіб, який вирішить проблеми

Як повідомляв Знай.ua, сумки-нарукавники, шипи та тотал джинс: що буде у кожної модниці у 2023 вже через пару місяців