Кава є дуже популярним бадьорим напоєм у багатьох країнах, але всі п'ють його по-різному - з молоком, вершками, корицею і так далі. Тільки одиниці готові на експерименти, але повірте, вони того варті.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяКулінарні хитрощі вражають своєю різноманітністю. Завдяки добавкам кава повністю розкриє свій смак та аромат. Деякі поєднання можуть здатися дивними, але спробувати потрібно однозначно.
Цитруси
Цедра чудово поєднується з кавою, а в закладах гостям можуть запропонувати цей гарячий напій разом із апельсиновим соком. Назви різні: бамбл-кава, джміль. Цитрус надасть цікавого смакового відтінку, так що сміливо куштуйте - на стандартну порцію кави йде половина чайної ложки цедри, яку краще відфільтрувати після заварювання в турці.
Червоний перець
Ступінь гостроти залежить від того, скільки перцю ви додасте до кави. Для приготування такого пікантного напою потрібно подрібнити кілька горошин, а потім змішати з гарячою кавою в турці.
Часник
Це дивне поєднання, але навіть на нього знайдуться любителі. Завдяки часнику кава матиме більш інтенсивний смак. Слід почистити невеликий зубчик часнику, розрізати навпіл, але не подрібнювати, і кинути в турку разом з кавою.
Мед
Каву з медом теж куштували небагато, хоча варто було б. Напій буде з відтінком карамелі. Але пам'ятайте, занадто гаряча температура та мед - несумісні, тому що вся користь продукту зникне.
Нагадаємо, 5 саморобних засобів для чищення килимів, які можуть усунути будь-який бруд
Раніше ми писали, експерти назвали продукти, які небезпечно розігрівати повторно: бактерії не сплять