Якщо ви шукаєте нокаутуючу сумку, яку можна додати до свого гардеробу, навіть якщо ви просто переглядаєте каталог, ви потрапили у потрібне місце. Новий рік, нова сумка!

Повірте нам, ви побачите, як ці модні сумки з'являються всюди протягом наступних кількох місяців. Чи ви є шанувальником супер-оверсайз-моделей, як у Louis Vuitton та Gabriela Hearst, чи любите новинки, такі як симпатичні джинсові варіанти від Diesel, кожен знайде щось для себе. Попереду на вас чекають 3 варіанти модних сумок: приготуйтеся закохатися в стиль (або два, чи три…), який пронесе вас через 2023 рік, незалежно від того, чи ви є ненаситним фанатом аксесуарів або прихильником мінімалізму.

ДЖИНСОВІ ДНІ

Якщо ви думали, що джинс це просто улюблений предмет одягу, подумайте ще раз. Цього року джинс – не єдиний синій колір, який ми будемо носити постійно – будьте готові до всього джинсового, від сумок до підборів. Міні-сумка через плече з джинсової тканини в стилі пэчворк добре виглядатиме практично з будь-яким вбранням.

Мода на джинсові сумки 2023
Мода на джинсові сумки 2023

ПАНК – СИЛА

Від шипів до заклепок і люверсів, ми могли або не могли повернутися в 90-ті з цими гострими аксесуарами, і ми не шаленіємо від цього.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Мода на сумки с шипами и заклепками 2023
Мода на сумки с шипами и заклепками 2023

ФУНКЦІОНАЛЬНО І ВЕСЕЛО

У моді будуть сумку з великою кількістю кишень, різні хитрощі - поясні сумки, сумки-нарукавники та інше. Постійно не знаєте, куди покладе гаманець, телефон, кредитну картку чи ключі? Спробуйте одну з цих ультрафункціональних сумок, які поєднують у собі практичність та елегантність.

Функціональні сумки у 2023
Функціональні сумки у 2023

Нагадаємо, що Єлизавета II оцінила б: три актуальні кольори зимового сезону 2023 - модницям на замітку.

Раніше ми повідомляли, що дівчатка, прибираємо пінцет убік і повертаємося до натуральності: яка форма брів буде актуальною у 2023 році.