Цей чудодійний напій допоможе схуднути та знизити цукор у крові. Воду з кропом можна вважати відмінною профілактикою діабету.

Багато дієтологів і фахівців у сфері харчування сходяться на тому, що кріп — неймовірно цінний і корисний продукт з величезною кількістю позитивних хімічних елементів. Його використовують для безлічі цілей, але в першу чергу кріп впливає на роботу шлунково-кишкового тракту і метаболічні процеси в організмі. Рекомендується вживати цей напій регулярно при серцевій недостатності, цирозі печінки та здуття живота.

Кріп. Фото: Youtube
Кріп. Фото: Youtube

Що потрібно

  • 1 ст. л. насіння кропу
  • 1 л окропу
  • термос
  • ситечко

Кріп. Фото: Youtube
Кріп. Фото: Youtube

1. Залий насіння кропу окропом і дай настоятися в термосі протягом години.
2. Якщо немає термоса, можна закрити банку капроновою кришкою, загорнути у фольгу і помістити її в целофановий пакет.
3. Через годину проціди напій. Приймай по 2 склянки напою на день: 1 склянку вранці, 1 увечері.
4. При здутті живота та кольках можна збільшити дозу пиття до 3-4 склянок на день.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
  • Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, ми писали, що ложка цієї настоянки позбавлять вікового жиру та наситять корисними елементами: перевірений рецепт.

Як повідомляв "Знай.ua" магічний трюк, щоб приховати втомлені очі: кілька кроків до сяючого обличчя.

Також "Знай.ua" інформував, що Тіна Кароль показала "блякле" обличчя і її захотіли відгодувати: "Вигляд жалюгідний, болючий"