Люди, які бажають скинути зайву вагу, часто рахують свої калорії, щоб точно знати, скільки вони споживають за певний прийом їжі. Звичайно, під час схуднення доводиться відмовлятися від деяких продуктів, зокрема від вершкового масла.

Дієтологи радять на якийсь час забути про соняшнику олію і тим більше вершкове масло, оскільки це продукти з високою калорійністю. Але є хороші варіанти, які легко їх замінять і будуть не менш смачними.

дієта
дієта

Авокадо

Він насичує надовго, забезпечуючи організм енергією та регулюючи рівень цукру в крові, тому під час дієти його можна сміливо їсти. М'якоть буде нагадувати таюче вершкове масло.

Банани

У дієтах для схуднення банани використовують як джерело вуглеводів, але багато їх не варто їсти. Із цими м'якими плодами можна приготувати різні низькокалорійні десерти без цукру.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Банани, фото: pixabay.com
Банани, фото: pixabay.com

Гарбуз

Гарбузове пюре дуже нагадує за своєю особливою структурою вершкове масло, тільки буде набагато корисніше для тих, хто хоче скинути вагу.

Завдяки цим продуктам організм насититися необхідними вітамінами та мікроелементами, що дуже важливо під час дієти. Від способу їх приготування залежить кількість калорій, тому варто виявити обережність.

Дієта, Politeka
Дієта, Politeka

Раніше ми писали про те, скільки солодощів можна дозволити дітям на свята без шкоди здоров'ю: названа конкретна кількість

Також портал Знай.ua писав, як швидко відварити буряк за 15 хвилин, без запаху та зайвих нервів: корисна порада господаркам на замітку