Іноді за маскою добрих і чуйних людей можуть ховатися справжні психопати. Якщо на вигляд адекватний хлопець подобається всім, але особисто у вас викликає сумніви - варто до них прислухатися.

Щоб не потрапити на гачок жорстокого психопата, який може нашкодити як ментально, так і фізично, важливо звернути увагу на декілька тривожних дзвіночків. Вони допоможуть розпізнати, хто перед вами.

Жінка фліртує, фото wikigrowth
Жінка фліртує, фото wikigrowth

Відсутність співпереживання

Психопати не вирізняються особливою емпатією. Вони холоднокровні, наприклад, коли отримують звістку про смерть близьких. Погодьтеся, в інших людей ця новина викличе сльози. Також не варто сподіватися, що такі люди заспокоюватимуть вас у стресові моменти, а на плач дитини може бути і агресивна реакція.

Постійна потреба в адреналіні

Їм потрібно постійно відчувати це хвилююче почуття. Це стосується і тих людей, які знаходяться поруч із ними. Психопатам властиво провокувати різні нервові ситуації, щоб одержати дозу цього гормону.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Пара під час сварки, фото wday
Пара під час сварки, фото wday

Перепади настрою

Емоційна нестабільність таких чоловіків може бути вкрай небезпечною для оточуючих. Від гарного настрою до поганого, від великого кохання до повної байдужості - за лічені хвилини і так постійно. Психопати можуть образити жінку, а потім слізно вибачатися, у гіршому випадку замість слів у хід починають йти кулаки.

Неадекватна реакція на критику

Багато людей не люблять критику, але реагують цілком нормально - погоджуються чи не беруть до уваги. Психопати ж показуватимуть бурю емоцій і найчастіше саме вони вказують оточуючим недоліки, не переживаючи, що зробили комусь боляче, але на свою адресу критику не сприймають.

пара свариться
пара свариться

Раніше ми писали про те, як не впасти в нудьгу і підтримати свій настрій: поради на всі випадки життя

Нагадаємо, як гарантовано залишатися молодим: допоможе один простий продукт