Робити для того, щоб "двірники" на автомобілі не залишали слідів. Декілька лайфхаків, які значно спростять життя водіям.

Завжди водії намагаються зберегти щітки на "двірниках" в ідеальному стані, щоб ефективно справлялися зі своїм завданням. Однак, щастить далеко не всім, і поступово вони починають залишати величезні розлучення на склі, і тим самим завдають клопоту власнику.

Двірники, скріншот: YouTube
Двірники, скріншот: YouTube

Склоочисники для автомобілів бувають відразу трьох видів: каркасні, безкаркасні та гібридні, і за кожним з них потрібний свій догляд.

Досвідчені водії рекомендують використовувати силіконове мастило. Вона здатна запобігти скрипам, а також продовжує служби гумових та пластикових виробів. Якщо правильно доглядати, то вони служитимуть не один сезон.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Для того, щоб змастити їх силіконом, вам потрібно підготувати спочатку тканину або губку і капнути на неї трохи силікону. Далі починаєте ретельно протирати поверхню щіток.

Автомобиль, фото: Знай.ua
Автомобиль, фото: Знай.ua

Головне стежити за кількістю бруду на губці, тому що її скупчення робить щітки нееластичною, і тим самим малоефективними. Зазначимо, що якщо у ваших "двірників" запущений випадок, то ці поради не допоможуть.

Крім того, щоб зберегти тривалість експлуатації двірників, в жодному разі не можна включати щітки на суху, і очищати за їх допомогою сніг, що налип.

Не застосовуйте і своєї сили, якщо щітки примерзли до лобового скла транспортного засобу.

Ніколи не залишайте "двірники" піднятими, адже таким способом гума розтягується, і тоді вони нещільно прилягають.

водій за кермом, фото Pxhere
водій за кермом, фото Pxhere

Нагадаємо, що швидкість недійсна? Українським водіям нагадали про помилку копів із TruCAM

Раніше повідомлялося, що в Україні значно впав попит на ялинки через війну: який відсоток громадян не відмовився від святкової суєти

Також, власні контейнеровози на базі азіатських вантажних шасі: Україна почала виготовляти свою спецтехніку .