Дієтологи порадили після святкувань та для загального здоров'я два продукти, які наситять та допоможуть нормалізувати вагу.

Деякі продукти здатні не лише втамувати голод, але й нормалізувати вагу після святкувань, жирної, та не завжди здорової їжі. Дієтологи поділилися у пабліку "Скарбничка ідей" двома такими продуктами, справжніми джерелами для поживних речовин.

Риба на прилавку. Фото: скриншот з відео
Риба на прилавку. Фото: скриншот з відео

Риба

Риба — один з кращих помічників в спалюванні жиру. По-перше, риба є відмінним джерелом "пісного" білка, рибне філе приблизно на 17% складається з протеїну та амінокислот, які корисні для здоров'я організму людини, що робить її прекрасним вибором. Ще одна перевага, полягає в тому, що в рибі містяться омега-3 жирні кислоти. Також у м’ясі нежирних риб містяться корисні вітаміни та мікроелементи.

Якщо вам сумно, їжте більше жирних кислот омега-3: вони не тільки запобігають серйозним проблемам зі здоров'ям, таким як серцеві захворювання, недоумство та інсульт, але й підвищують настрій.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Кориця

Кориця / фото: Pixabay
Кориця / фото: Pixabay

Вона контролює рівень інсуліну в крові, покращує обмін речовин і пригнічує апетит. Кориця містить в собі гаму компонентів для спалювання жиру і її дуже просто додати в будь-який рецепт і отримати смачне і корисне блюдо.

Крім зниження рівня цукру в крові, кориця також допомагає приборкати апетит, що робить її незамінним помічником для тих, хто бажає скинути вагу.

Цікаво, що навіть запах цієї спеції може істотно поліпшити мозкову діяльність і надати вам енергії для розумової роботи.

  • Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, ми писали, що запорука ідеального ранку стала доступнішою: як змінилися ціни на каву, цукор та молоко.

Як повідомляв "Знай.ua", у вас паперу багато? Українцям з купою платіжок пояснили, навіщо платять за газ та доставку.

Також "Знай.ua" інформував прибирання буде в радість: чим замінити засіб для миття підлог - бруд піде, а аромат та чистота залишаться.