Далеко не всі люблять мити підлогу, хоча це дуже важливий процес будь-якого прибирання. Іноді причиною є неправильно підібраний засіб, тому що він може залишити сліди або поганий запах після миття.

Прості, але дуже ефективні секрети допоможуть полегшити цей неприємний процес, а можливо, після їх застосування, прибирання навіть принесе задоволення, адже ви пишатиметеся від побаченого результату.

Миття підлог, фото domopravitelnitsa
Миття підлог, фото domopravitelnitsa

Якщо у вас закінчився засіб для миття підлог або ви хочете поекспериментувати і приготувати його самостійно, радимо почати зі звичайної води та ефірних олій. Знадобиться лише декілька крапель, але аромат витатиме в повітрі ще дуже довго.

У воду ще можна додати ополіскувач або кондиціонер для білизни, але головне не переборщити, оскільки вода вийде занадто мильною. Він забезпечить не лише приємний запах, а ще й блиск підлоги.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Миття підлог, фото nikachel
Миття підлог, фото nikachel

Найпростіший спосіб – розвести рідке мило з водою, промити підлогу, а після витерти насухо.

Якщо ви не хочете використовувати хімію, спробуйте зробити розчин із содою або яблучним оцтом. Це найбільш екологічно чистий варіант, який чудово впорається із забрудненнями.

Нагадаємо, 5 неочевидних пристроїв у вас вдома, які не можна залишати включеними в розетку вночі: заощаджуємо разом

Раніше ми писали про те, що водіїв закликали відмовитись від цих шкідливих звичок за кермом: найчастіше призводять до ДТП

Як повідомляв Знай.ua, роботодавці пропонуватимуть вищі зарплати