У питаннях прибирання та готування господині можуть усіляко експериментувати. Наприклад, у смакових поєднаннях чи використанні різних народних методів. Багато спеціальних засобів, які пропонують у магазинах, можна легко замінити на те, що є в холодильнику та аптечці.

Ванна кімната - це частина будинку, яка займає багато часу і зусиль під час прибирання. Відполірувати та відмити поверхні до блиску буває дуже важко, навіть якщо озброїтися найкращими засобами.

Прибирання в будинку, фото з вільних джерел
Прибирання в будинку, фото з вільних джерел

Чистимо ванну

На поверхні ванни часто з'являється вапняний наліт, який відразу кидається у вічі. Грейпфрут допоможе його позбутися. Потрібно розрізати цитрус на дві частини, посипати сіллю половинки і протиріти забруднені ділянки. Якщо у вас акрилова ванна, краще використати соду замість солі.

Відмиваємо дзеркало

Не поспішайте викидати пакетики із заваркою після чаювання. Вони дуже стануть у нагоді, якщо дзеркало забруднилося і вкрилося неприємними розводами. Потрібно просто протерти ними поверхню, а потім витерти насухо мікрофіброю.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Прибирання у ванній кімнаті, фото chystota
Прибирання у ванній кімнаті, фото chystota

Повертаємо білизну міжплитковим швам

Результату можна досягти за допомогою перкарбонату натрію - кисневого відбілювача. Він здатний вивести будь-які плями з одягу, і зі швами, які пожовтіли з часом, теж упорається. Слід просто насипати речовину на ділянки, полити окропом, зачекати декілька хвилин і протерти.

Нагадаємо, рибка буде готова, а руки залишаться чистими: як не забруднитись під час панування та смаження

Раніше ми писали про те, як прискорити процес дозрівання бананів: зелені плоди стануть стиглими за 30 хвилин.