Завдяки правильно підібраній формі брів можна візуально скоригувати розмір та посадку очей, овал обличчя, форму носа і навіть вагу. Цей секрет знає багато жінок. Однак мода диктує свої правила, підкидаючи тренди на кожен новий сезон.

Якщо давним-давно були актуальні тонкі чи навпаки, широкі та графічні брови, то 2023 року все зміниться. Тепер у жіночу моду вривається натуральність.

Дзеркало / фото: Unsplash
Дзеркало / фото: Unsplash

Експерти світу моди радять надати бровам максимально природний вигляд, а ось візажисти закликають експериментувати - робити незвичайні фігурні укладання і покривати волосся гліттером. Звичайно, ці варіанти не підійдуть для повсякденного макіяжу, але варто спробувати.

У 2023 році варто відмовитися від графічних брів з чіткою формою, а віддати перевагу пухнастим і натуральним. Багато жінок роблять корекцію пінцетом самостійно, і якщо занадто захопитися, можна все зіпсувати. Брови відростуть, хоч і не швидко, це правда, але ви навряд чи будете задоволені своїм зовнішнім виглядом.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Жіночий макіяж, фото psychologies
Жіночий макіяж, фото psychologies

З фарбуванням теж варто бути дуже обережними. Відмовтеся від темних відтінків, знову повертаючись до натуральності, і підбирайте до кольору волосся, але світліше. Також у новому сезоні не втратить своєї актуальності укладання звичайним гелем – він зафіксує волоски, Проте форма залишиться природною.

Укладання брів, фото nails-mag
Укладання брів, фото nails-mag

Нагадаємо, втома, набір зайвої ваги, депресія, безсоння: лікар назвала симптоми нестачі гормонів щитовидної залози

Також портал Знай.ua писав, як відіпрати кухонні рушники за допомогою мікрохвильової печі та мила