Стало відомо, що дослідники вже наблизилися до розгадки таємниці Бермудського трикутника. Вони виявили незвичайне явище на дні Атлантичного океану в цій області. На думку вчених, ймовірно це явище частково пояснює феномен зникнення кораблів. Однак на великі морські кораблі воно б не змогло ніяк вплинути. Найтемніші загадки Бермудського трикутника цікавлять експертів вже десятки років. У підсумку, вони вирішили спорядили експедицію на дно океану для того, щоб дізнатись відповіді на хвилюючі питання. Про це повідомляє DailyMail.

Таємниця Бермудського трикутника

Так, про Бермудський трикутник стало відомо ще в 50-х роках минулого століття, коли американський вчений Едвард Джонс оприлюднив статистику.

Згідно з його даними, саме у цій галузі найчастіше пропадали не тільки суду, але і літаки. І лише зараз група дослідників наважилася на занурення на дно океану в районі Бермудських островів з метою тривалого вивчення підводного рельєфу.

На дні Атлантичного океану вчені виявили аномально великі метанові гейзери, викид яких цілком міг провокувати появу великих, несподіваних для капітанів хвиль. Є ймовірність, що це і є розгадка Бермудського трикутника.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Таємниця Бермудського трикутника

Нагадаємо, що на території Лаосу фахівці знайшли сліди гігантського двадцатикилометрового кратера, який виник близько 780 тисяч років тому в результаті падіння великого астероїда.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Китаї під час дослідження гробниці імператора Цинь Шихуанді знайшли ще 220 воїнів "Теракотової армії".

Також портал Знай.ua писав, що шведські морські археологи виявили вірогідні останки вантажного судна 16 століття. Дослідники припускають, що знахідка може бути кораблем"Самсон".