Часом природа здатна зіграти з людиною злий жарт. Едвард Мордрейк, спадкоємець однієї з найшляхетніших родин в Англії, що жив у 19 столітті, яскраве тому підтвердження.

Його вважали яскравою, чарівною і вишуканою людиною. Всі, хто був з ним знайомий зізнавалася, Ед мав гострий розум, чудово грав на музичних інструментах і був обдарований талантами і божою благодаттю.

Кажуть, що його справжнє обличчя було дуже красивим. Але на його потилиці ховалося страшне каліцтво і прокляття всього його життя – друге обличчя. Таке відбувається, коли черепа сіамських близнюків зростаються в одному тілі. Рідкісна патологія називається "Craniophagus Parasiticus".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Усі, хто бачив, стверджували, що обличче близнюка було огидним і ніби мало зло. Кажуть, що друга особа ніколи не їло і не говорило, але воно могло посміхатися або хмуритися і його очі часто стежили за кимось. Губи рухалися і щось мовчки тараторили, не перестаючи. І часто можна було помітити, як вона посміхається і радіє чомусь, коли Едвард в цей час плаче.

Едвард жив у повній самоті, відмовившись від відвідувань навіть членів його власної сім'ї.

Хоча ніхто не чув ні слова з вуст другого обличчя, Едвард Мордрейк клявся, що часто прокидався ночами від шепоту його демонічного близнюка. Едвард благав лікарів, видалити його "злого супутника життя" хірургічним методом. Він говорив, що вона його будить ночами, нашіптуючи йому жахливі, диявольські слова.

Збереглися листи, в яких він скаржиться на свого моторошного близнюка своїм лікарям:

"Він ніколи не спить, але постійно говорить мені такі речі, які можна сказати тільки у пеклі. Ніяка уява не може уявити, які жахливі спокуси він ставить переді мною.Через які не прощені злочини своїх предків я приліплений до цього лиходія — який безсумнівно є диявол. Я прошу і благаю вас прибрати його з людської подоби, навіть якщо я помру при цьому".

На жаль, жоден лікар не зважився на операцію, побоюючись, що вб'є Едварда.

Незважаючи на те, що лікарі Едварда уважно стежили за ним, йому вдалося дістати в свої руки отруту і він покінчив життя самогубством, у віці 23 років.

Едвард залишив посмертну записку, в якій просив видалити "демонічне обличче" до його похорону, щоб "воно не продовжувало свій моторошний шепіт в моїй могилі".

Едварда Мордрейка, як він і бажав, поховали на пустирі, без надгробка. Але ніхто не знає, чи виконали лікарі його останню волю.

Нагадаємо, за що народ насправді таврував Маргариту Маульташ, як найпотворнішу жінку в світі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Жиль де Ре, він же Жиль де Монморансі-Лаваль, він же граф де Брієн - алхімік, соратник Жанни д‘Арк, людина, яка заслужено займає місце у списку найжорстокіших людей в історії людства.

Також "Знай.uа" писав, про зловісну історію замку смерті Генрі Холмса.