У раціоні практично кожного українця є сало, це один із найбажаніших продуктів на столі.

Щоб він залишався смачним та придатним для вживання, його потрібно правильно зберігати.

Сало, фото koolinar
Сало, фото koolinar

Кулінари заморожують сало в сирому та засоленому вигляді, проте другий варіант вважається кращим. Крім того, продукт рекомендується загортати в пакет перед заморожуванням. Солю слід обробити кожну сторону сала, адже саме завдяки цьому псування можна уникнути.

Термін зберігання сала в морозилці не такий і великий, як багато хто думає. Так, сире може залишатись у холоді близько двох місяців, а копчене сало не більше 3 місяців. Якщо перевищити цей термін, продукт може втратити свої смакові якості та структуру.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Звільнення із ЗСУ за власним бажанням: у Раді збираються прийняти важливий закон З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Ще один головний момент – засолювання сала. Оброблений сіллю шматок сала потрібно помістити в ємність і накрити кришкою. Продукт слід залишити в такому вигляді за кімнатної температури не більше ніж на добу, а потім перемістити в холодильник на 3-7 днів.

Морозилка, фото apostrophe
Морозилка, фото apostrophe

Також важливо враховувати, що великі шматочки довше просочуються сіллю, тому їм потрібно більше часу.

Нагадаємо, що важливо не тільки правильно закрутити , але і поставити: де потрібно зберігати консервацію, щоб вона не зіпсувалась.

Раніше ми повідомляли, що найкраща консервація для огірків , які перезріли: рецепт найсмачнішої ікри у вашому житті.

Також стало відомо, що більше ніколи не купуватимете в магазині: приготуйте вишуканий вершковий сир із несподіваного інгредієнта.