Неправильні продукти на сніданок можуть принести цілу низку неприємних наслідків, серед яких розвиток діабету та проблеми із серцем. Фахівці перерахували, що не можна вживати на голодний шлунок.

Ранковий прийом їжі дуже важливий для організму й ігнорувати його не можна в жодному разі. Не менш важливо також підбирати правильні продукти, щоб довше зберегти почуття ситості та не зіпсувати здоров'я.

Сніданок. Фото: скрін youtube
Сніданок. Фото: скрін youtube

Експерти попереджають, що сніданку не підходить оброблене м'ясо, зокрема ковбаси. Вони містять багато натрію, який може підвищити артеріальний тиск. Крім того, в такій їжі містяться насичені жири, які шкідливо впливають на судини й серце.

Солодкі пластівці – це зручно та швидко для сніданку, але така їжа не вгамує голод на довгий час. Крім того, у блюді багато цукру і практично немає білків, а значить і користі від такої їжі немає.

Популярні новини зараз
"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Не корисні сніданки. Фото: Youtube
Не корисні сніданки. Фото: Youtube

Не підходять для сніданку і кекси, адже у випічці багато калорій, цукру та насичених жирів. Така їжа не забезпечить довготривалу ситість, але може призвести до не найприємніших змін в організмі.

Правильні напої вранці - не менш важливо. Слід відмовитися від магазинних соків, адже в них зазвичай міститься багато цукру, що може бути небезпечним для здоров'я. Ароматизовані кавові напої слід викреслити з раціону.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал інформував, краще за будь-який снодійний: прості продукти забезпечать міцний і якісний сон.

Також наш портал інформував, депресія, безплідність та зруйнована постать: що станеться з організмом, якщо щодня обідати у McDonald's.

Крім того, ми писали, від цих продуктів краще триматися подалі: що зашкодить і серцю, і психіці.