Є простий спосіб, як вивести навіть застарілі плями з полотенць, використовуючи лише два активні компоненти. Цей метод буде особливо корисним для зайнятих господарок, які хочуть швидко й ефективно повернути своїм полотенцям первісний вигляд.

Все, що вам потрібно зробити, це замочити полотенця в спеціальному очищуючому розчині. Вам знадобляться:

Прання кухонних рушників, фото: veseldom.com
Прання кухонних рушників, фото: veseldom.com

  • 2 столові ложки звичайної кухонної солі.
  • 3 столові ложки кисневої відбілювальної речовини без хлору (наприклад, перекис водню або спеціальні відбілювачі на основі перкарбонату натрію).

У великому тазу або відрі змішайте сіль та відбілювач. Залийте цю суміш окропом (приблизно 2-3 літри). У готовий розчин покладіть забруднені полотенця. Переконайтеся, що вони повністю занурені у рідину.

Залиште полотенця замоченими до тих пір, поки вода не охолоне (приблизно 1-2 години). Якщо у вас є можливість, залиште їх на ніч — це дасть ще кращі результати.

Популярні новини зараз
Отримати відстрочку стало простіше: жодних виправдань перед ТЦК Вартість дзвінків від Київстару змінюється: чого очікувати з 11 вересня Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Прання речей, фото takprosto
Прання речей, фото takprosto

Після завершення замочування прополоскайте полотенця під проточною водою, щоб видалити залишки розчину і плям. Погляньте на воду, яка залишилася після замочування: якщо вона стала забрудненою або брудною, це свідчить про те, що більшість плям уже зникло.

Нагадаємо, час переосмислити осінній гардероб: головні принти осені-зими 2024/2025

Раніше ми писали про те, що грядки не повинні бути порожні: що можна посадити на городі в серпні, щоб отримати другий урожай

Крім того, Знай.ua повідомляв, хиленький пучок перетвориться на букет: як швидко повернути свіжість потьмянілому кропу