До кінця літа залишилося менше місяця, і це означає, що настав час задуматися про створення ідеальної капсули для осінньо-зимового сезону 2024/2025.

Українська стилістка Юліко поділилася в Instagram найактуальнішими принтами, які допоможуть вам виглядати стильно в холодну пору року.

Дрібні візерунки

Мінімалізм, здавалося б, відходить на другий план, поступаючись місцем більш насиченим і складним принтам. Цього сезону в моді візерунки з дрібним рапортом, такі як ромби, гусяча лапка та абстракції.

Тренд принтів осінь-зима 2024/2025 / фото: Instagram
Тренд принтів осінь-зима 2024/2025 / фото: Instagram

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки Повістку отримають навіть ті, хто не оновив дані: нові правила призову в Україні Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Ці деталі додадуть вашому образу свіжості та цікавих акцентів. Але будьте обережні: з візерунчастим одягом важливо не переборщити, щоб не створити строкатий та перевантажений вигляд.

Анімалістичний принт

Стиль "Mob Wife", тобто "дружина гангстера", повертає на модні подіуми анімалістичні принти. Якщо ви любите елементи, які нагадують справжню шкіру та хутро, вам пощастило! Такі принти ідеально впишуться у атмосферу драматичного міського шику.

Тренд принтів осінь-зима 2024/2025 / фото: Instagram
Тренд принтів осінь-зима 2024/2025 / фото: Instagram

Ви можете додати до свого гардеробу речі з леопардовими, зебровими або пітоновими принтами, які додадуть образу виразності та динаміки.

Темний лісовий квітковий принт

Квіткові принти не втрачають своєї актуальності навіть із настанням осені. Однак цього сезону вони матимуть більш похмурий та загадковий вигляд. Темні відтінки, насичені квіти та напружені поєднання кольорів створять ефектний і стильний образ.

Тренд принтів осінь-зима 2024/2025 / фото: Instagram
Тренд принтів осінь-зима 2024/2025 / фото: Instagram

Але тут важливо не переборщити: занадто темні та насичені принти можуть додати образу зайві вікові риси. З цим принтом варто бути особливо обережним, щоб зберегти гармонію вбрання.

Дотримуючись цих порад, ви зможете створити трендовий та гармонійний осінньо-зимовий гардероб, який підкреслить ваш індивідуальний стиль та зробить вас центром уваги.

Раніше стало відомо про те, що за невдалу зачіску або манікюр можна не платити: за які салонні процедури не повинні вимагати гроші

Вам буде цікаво дізнатися, інфлюенсери в TikTok придумали спосіб реалістичних ластовиння: броколі на допомогу

Читайте також: фанатка вийшла заміж за "клона" Еда Ширана і народила дочку, привчають змалку любити кумира