Жінка вирішила зробити перманентний макіяж, але після процедури у неї виникли серйозні проблеми зі здоров'ям. Вона звернулася до окуліста, який діагностував у неї хімічний опік рогівки обох очей і синдром сухого ока. Жінка подала позов на майстра, який проводив процедуру, вимагала компенсацію у 30 тисяч гривень.

Процедура відбулася 21 березня 2022 року, і під час макіяжу жінка відчула різке печіння в очах, про що негайно повідомила майстру. Їй порадили промити очі водою, але це лише посилило дискомфорт, внаслідок чого вона вирішила зупинити процедуру.

Салон краси, фото: скріншот з відео
Салон краси, фото: скріншот з відео

Ніхто не уточнив перед процедурою, чи є у неї алергія або медичні протипоказання. Після цього вона відчула значні проблеми: набряки, червоніння очей, головні болі та сльозотечу. Лікарі призначили їй ліки на рік, а вартість перших препаратів склала 2001 гривню.

Майстерка стверджувала, що використовувані матеріали сертифіковані і не можуть викликати опіки, оскільки не містять небезпечних речовин. Вона також зазначила, що клінічні дослідження для підтвердження діагнозу не проводилися.

Популярні новини зараз
Чоловік захворів на рак через інтим, але ні про що не шкодує: "Я надто багато веселився" Періодична повірка квартирних лічильників: хто має право проігнорувати процедуру Вартість дзвінків від Київстару змінюється: чого очікувати з 11 вересня Гроші, про які не просили: ПриватБанк нав’язує українцям кредитні кошти
Показати ще

Салон краси
Салон краси

Суд частково задовольнив позов. З майстра стягнуть 2001 гривню за медикаменти та 10000 гривень моральної шкоди, оскільки не було доведено, що вона не винна в заподіянні шкоди здоров'ю жінки. Інші витрати, пов'язані з лікуванням, визнані не підтвердженими.

Нагадаємо, 38-річна жінка переїхала жити до будинку для літніх людей: знайшла серед пенсіонерів "своїх"

Раніше ми писали про те, що холодна кава у спекотні дні: чи безпечна для здоров'я літня варіація улюбленого напою

Вам буде цікаво дізнатися українців вже два роки не переселяють із "коробок" у будинки: "А вам би подобалося жити в залізяках?"