Про це він розповів у програмі «Пульс тижня» з Олексією Буряченком.

Як зазначає експерт, на Валдайському форумі путін і його поплічники зіграли у поганого і хорошого поліцейського щодо питання Нагірного Карабаху. Тобто, констатує він, поки одні кидали меседжі, що це США поставили Пашиняна і все це влаштували, підіграючи внутрішнім вірменським настроям, путін почав робити з Пашиняна ангелочка.

«От питання, куди з Карабаху вийшли зараз війська? Куди вийшли ці миротворці російські? Фактично путін зараз готує переворот у самій Вірменії і зняття нинішньої влади. І саме тому вся ця історія відбувається», - стверджує Ігор Чаленко.

До того ж, констатує гість програми, у цій ситуації із Нагірним Карабахом, коли росія не допомогла Вірменії, вона показала, що навіть там, де території перебувають під окупацією десятки років, все одно відновиться міжнародне право і справедливість. І це, додає він, свідчить про те, що й анексований Крим рано чи пізно повернеться під прапор України, як і інші окуповані території.

«І він продемонстрував, що під сильною позицією Азербайджана і Туреччини він прогнувся, і тихенько, піджавши хвіст, втік звідти і сказав, що Пашинян поганий», - підкреслює Олексій Буряченко.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Піскун пояснив, що зіпсувало роботу прокуратури і Верховного суду.

Також Знай.ua писав про те, що Рейтерович розповів, чи тепер Словаччина вестиме антиукраїнську політику.