Про це він розповів на своєму каналі.

«Росія вже програла широкомасштабну війну, яку вона затіяла в Україні, бо не виконала жодної із заявлених 24 лютого 2022 року цілей. Якщо говорити про демілітаризацію, то це смішно, тут дуже багато зброї», – повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, нейтрального статусу України росії також не вдалося досягти, зараз це вже смішно звучить. Як зазначив Дмитро Співак, росія має розуміти, що поки йде війна, Захід озброюватиметься і озброюватиме Україну, бо мета Заходу – протистояння рф та її знищення.

«Але й росія озброюватиметься, і оборонний бюджет у них збільшуватиметься», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів про вразливе місце росії: «Захистити системами ППО абсолютно неможливо».

Також Знай.ua повідомляв про wish list від США: експертка пояснила, чому американці сумніваються, що Україна правильно використовує допомогу.