Деяким людям складно підтримувати чистоту та приємний запах у місцях, де зберігається одяг. Іноді цьому заважає відсутність кондиціонера для білизни, поєднання чистих та брудних речей тощо.

Є маленький секрет, який допоможе надати шафі приємного аромату триматиме його протягом місяця, а то й більше. Він максимально простий та бюджетний, тому скористатися ним зможе кожен.

Гардероб, кадр з відео
Гардероб, кадр з відео

Завдяки звичайним шкарпеткам і ароматизованій морській солі цього можна досягти приємного запаху. Щоразу, відкриваючи стулки гардероба, ви відчуватимете його. Також він здатний вбиратися в одяг, що є додатковою перевагою.

Такий виріб працює за принципом ароматичного саші - паперової або тканинної подушечки (мішечка) з сипучим запашним наповнювачем.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Для виготовлення потрібно взяти звичайні шкарпетки, навіть ті, на яких утворилася дірка, тільки її заздалегідь варто зашити, і ароматну сіль для ванн. Наповніть предмет гардеробу запашними гранулами, зав'яжіть шкарпетки на вузол і розмістіть на якійсь полиці шафи. Ось і все, про неприємний запах можна забути, але періодично треба засипати нову сіль.

Ароматизована сіль, фото prazdnichnymir
Ароматизована сіль, фото prazdnichnymir

Раніше ми писали про те, що шерстяний апокаліпсис скасовується: як врятуватися в період линяння кота, кілька ефективних порад

Як повідомляв Знай.ua, як зберегти колір одягу під час прання: просто додайте ці інгредієнти з кухні

Також портал Знай.ua писав, чому краще не вставати вночі в туалет - чим це обернеться для вашого здоров'я і що кажуть народні прикмети